Richting Rijbewijs wordt Rijbewijs Gehaald, Winnie Jo is geslaagd!

richting-rijbewijs-2017-Winnie-Jo

Winnie Jo ging op 23 juni 2017 ook Richting Rijbewijs. Op die dag moest je het praktijkexamen afnemen. Dit ging je zeer goed af want je hebt je rijbewijs-B binnen!

Dat komt wel heel goed uit want hierdoor heb je een stukje meer vrijheid gekregen. Je kunt nu gemakkelijker wat verder weg op bezoek bij bijvoorbeeld vrienden of familie, maar wat nu natuurlijk ook heel erg leuk is, je kunt nu met de auto op vakantie!!

En laat dat nou datgene zijn wat jullie gaan doen. Wat een lekker vooruitzicht! Ik heb van jou begrepen dat jullie met z’n tweeën richting de Ardennen willen. Lekker relaxed met de auto om beurten rijden richting, hopelijk, de zon. Wat wil je nog meer! Schitterend heuvellandschap en mooie glooiende wegen.

Snelheid bij rijles is iets wat je als leerling onder de knie moet krijgen. Waarbij het eerst onwennig aan kan voelen om met hogere snelheid te rijden, zoals op de snelweg. Kom je na een aantal lessen er achter dat júist te langzaam rijden op de snelweg gevaarlijk aanvoelt. Het gaat erom dat je precies aanvoelt hoe hard je ergens kan rijden om goed met het verkeer mee te komen, binnen de verkeersregels te rijden én op een tempo dat voor jou goed voelt.

Naarmate het zelfvertrouwen steeg, steeg ook de snelheidsmeter. Vanaf toen ben je eigenlijk alleen maar beter gaan rijden. Kun je nagaan wat zelfvertrouwen met je doet!

Winnie Jo, ik wens het heel veel plezier van je rijbewijs B!