Annerie heeft haar rijbewijs gehaald

Annerie-rijlessen

Van harte gefeliciteerd Annerie met je zojuist behaalde rijbewijs! Heen en weer reizen met de trein vanuit Leeuwarden naar Groningen is er nu gelukkig niet meer bij. Je kunt nu lekker met de auto. tijdens de rijlessen in Groningen liet je al zien dat het prettig is om met jou in de auto te zitten. Een veilige, rustige rijstijl kenmerkt jou, iets waar sommige ervaren automobilisten nog wat van kunnen leren.

Rijexamen Annerie

Tijdens het rijexamen reed Annerie rustig. Dit is direct een goede tip voor je rijexamen als je zelf gaat afrijden. Rij je rustig dan is de kans op fouten kleiner en kom je zekerder over op de examinator. Rij echter niet té rustig, want je moet ook niet twijfelachtig overkomen. Over het algemeen zijn het vaak de zenuwen die maken dat iemand zakt voor zijn rijexamen. Je gaat sneller rijden, vergeet goed te kijken en kan te laat op een onverwachte gebeurtenis reageren.

Annerie liet tijdens deze mooie, rustige rit zien dat dit voor haar niet zozeer afrijden is tijdens het rijexamen maar gewoon haar rijgedrag. De examinator voelt zich veilig in de auto. En uiteraard is dit van invloed in de beoordeling.