Bodil moest in het donker haar rijexamen doen!

rijexamen bodil

Leren autorijden kan voor sommigen moeilijk zijn en het rijexamen halen al helemaal. Maar voor Bodil werd het nog een stukje moeilijker gemaakt doordat ze in december om 8:00 ’s ochtends moest afrijden. En dan is het nog donker buiten! Gelukkig was dit voor Bodil geen probleem, maar wanneer je het leren autorijden moeilijk vindt, is het handig om hier rekening mee te houden. Wanneer je in de zomer of lente gaat afrijden, is het namelijk gewoon nog licht buiten.

Bodil heeft haar rijbewijs in het donker gehaald

Rijschool Richting Rijbewijs wil Bodil van harte feliciteren met het vandaag behaalde rijbewijs! Ook al was het donker omdat je al om 8.00 mocht komen opdraven, dit heeft niet uitgemaakt voor het positieve resultaat.

Zelfvertrouwen is belangrijk

Dat zelfvertrouwen belangrijk is bij het leren autorijden laat dit voorbeeld zien. Je zegt altijd “ik kan heel goed autorijden”. En dat klopt ????, want anders had jij je rijbewijs niet gehaald. Bodil laat hiermee zien dat voor jezelf zeggen dat je ergens goed in bent, bijdraagt aan ook echt goed worden. En zeker wanneer je dus in het donker, s’ ochtends vroeg moet afrijden.