Dikke BMW voor de deur, nu nog een rijbewijs

sevn-rijbewijs-bmw-groningen
Heb je een dikke BMW voor de deur staan, mag je er nog niet in rijden. Dat roze pasje, je rijbewijs, lijkt een formaliteit, maar toch heb je veel te leren om een goede chauffeur te worden. Dit is helemaal van toepassing op Sven, leerling bij Rijschool Richting Rijbewijs in Groningen.

Wat stond jij te trappelen om dat roze pasje binnen te slepen. Het liefst zou je binnen 10 rijlessen examen willen doen, maar helaas, zo werkt het niet. Je hebt het rijbewijs toch binnen niet al teveel rijlessen naar binnen gesleept. Heel erg goed van je!

Wat ik wel grappig vond is dat je in het begin van je rijopleiding iedere auto zag die je tegenkwam, maar de belangrijkste zaken, namelijk overige weggebruikers, over het hoofd zag. Daar moest dus even flink aan gewerkt worden en dat hebben we dan ook gedaan. Het resultaat mag er zijn, snel je rijbewijs halen,

Nu is het dan eindelijk zover en kun je in die dikke BMW rond rijden. Doe uiteraard wel een beetje rustig aan, maar dat komt wel goed want daar hebben we het uitvoerig over gehad tijdens de rijlessen.

Heel veel plezier met je rijbewijs en rijdt voorzichtig!