Eva, gefeliciteerd met je rijbewijs B

Eva, je hebt je rijbewijs gehaald!!

En je hebt het rijbewijs echt verdient. Heel knap dat jij je rijbewijs gehaald hebt. Op 12 oktober 2017 heb jij je rijbewijs gehaald door op zeer overtuigende wijze de examinator te overtuigen van je autorijden. Want om je rijbewijs te halen moet je wel even laten zien dat je constant, 35 a 40 minuten lang, een goede autorit moet kunnen rijden.

De rijlessen begonnen uiteraard vanaf jouw huis en dat staat in een erg druk gedeelte van de stad Groningen. Met name wanneer je nog niet zoveel rijlessen hebt gehad is het erg lastig om vanuit die hoek van de stad een rustige plek in de stad uit te zoeken om het een en ander goed te oefenen. Dit ging in het begin van de rijopleiding natuurlijk niet altijd even makkelijk, maar je hebt erg goed je best gedaan om er op een veilige manier te komen.

Langzamerhand groeide het zelfvertrouwen wat erg belangrijk is voordat je praktijkexamen gaat doen. Hier had je in het begin weleens last van en daarom is het ook zo’n knappe prestatie dat je er toch in bent geslaagd om dat zelfvertrouwen te doen groeien. Zodra je dat zelf ook in de gaten hebt en je bent er zelf van overtuigd dat je dat wel even aan de examinator kunt laten zien en dat je best zelfstandig de weg op kunt, is het tijd om je praktijkexamen af te leggen.

Eva, dat heb je op een goede manier laten zien en ik wens je heel veel plezier met je rijbewijs.