Gefeliciteerd Chantal, met het halen van je rijbewijs-B!

Richting Rijbewijs is gelukkig en blij dat we Chantal mogen feliciteren met haar rijbewijs-B! Om acht uur ‘s ochtends zat jij al gefocust achter het stuur afgelopen maandag, wat nog best eens pittig kan zijn in een studentenstad. De fietspaden waren druk bezet door studenten op weg naar college en vaders en moeders met kinderen achter en voorop de fiets.

Best een reden om zenuwachtig te zijn, die drukte op de weg! Gelukkig liet jij je niet uit het veld slaan en heb jij ondanks de vroege ochtendspits je examinator weten te overtuigen van je rijkwaliteiten. Drukte houdt je juist scherp, zoals jij ook hebt gemerkt. Er is geen tijd om zenuwachtig te zijn en op deze manier blijft je concentratie optimaal.

Richting rijbewijs wil je complimenteren, met het uitstekend toepassen van de regels die wij je over rijden hebben geleerd!
Vanaf nu hoef je zelf niet meer in de ochtendspits met de kleine op de fiets, dit kun je gewoon lekker in de auto doen. Heel veel plezier en succes met je rijbewijs, ik ga de koppen koffie missen!

Gefeliciteerd Chantal!
Gefeliciteerd Chantal!