Hanna uit Groningen heeft haar rijbewijs B gehaald bij Rijschool Richting Rijbewijs

hanna richting rijbewijs groningen

Ik wist dat je heel goed kon autorijden, maar zo’n praktijkexamen is altijd anders dan een gewone rijles. Er komt toch altijd meer spanning bij kijken.

Van tevoren had ik tegen Hanna gezegd “probeer er een gewone rijles van een half uur van te maken”, maar uiteraard is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Het is wel duidelijk dat Hanna zich aan deze woorden heeft gehouden want ze heeft haar rijbewijs B gehaald.

Voordat het praktijkexamen begint vraag ik altijd aan de leerling of ze liever hebben dat ik meerijd met het praktijkexamen of dat ik moet blijven wachten bij het CBR en een kop koffie kan drinken.

Hanna zei dat ze liever had dat ik tijdens haar praktijkexamen achterbleef bij het CBR omdat ze niet anders gewend is om met z’n tweeën te rijden. Uiteraard accepteer ik dat en mij maakt het niets uit.

Hanna, ik wens je heel veel rijplezier en probeer de eerste paar maanden zoveel mogelijk te rijden want dat komt de rijervaring alleen maar ten goede. Ik vond het in ieder geval erg fijn om je Richting Rijbewijs te begeleiden en ik wens je nogmaals heel veel rijplezier.