Het nieuwe jaar is zeer goed begonnen voor zowel Jennifer als voor Rijschool Richting rijbewijs.

jennifer rijschool rijbewijs halen

Je bent de allereerste (3 januari) die voor haar rijbewijs B is geslaagd in 2017!

Het was een zeer spannende dag voor je aangezien je problemen had met je gezondheid vanwege ´steentjes´ in je lichaam. De pijnstillers van de dokter deden echter wonderen en heeft aangetoond dat het in ieder geval niet het praktijkexamen beïnvloed heeft! Je hebt het echt geweldig gedaan. Zeker wanneer je nagaat dat je erg weinig autorijlessen ervoor nodig hebt gehad.

Je moet alleen nog een klein half jaartje autorijden onder begeleiding van een van je coaches, maar dat zal jou er niet van weerhouden alvast uit te kijken naar een autootje voor jezelf!

Ik heb van je begrepen dat je zeer binnenkort diverse leuke autoritjes hebt gepland. Dit is een uitgelezen kans om heel veel rijervaring op te doen. Want zoals iedereen wel weet krijg je pas echt rijervaring wanneer je veel kilometers kunt maken. Wanneer je die vele kilometers eenmaal hebt gemaakt ben je inmiddels 18 jaar en kun jij je veilig door het verkeer heen manoeuvreren. Denk er wel even aan dat jij je niet te veel laat afleiden door heel veel te praten, want zoals je zelf wel weet ben je daar een groot liefhebber van (-;

Ik wens je heel veel plezier van je B-rijbewijs!