Je rijbewijs gehaald bij Richting Rijbewijs: Gefeliciteerd Eva!

rijbewijs b gehaald eva groningen

Eva, 20 maart was het dan zover. Er moest een praktijkexamen worden gereden in regenachtig en deprimerend weer. Niet echt gunstige omstandigheden voor zo´n belangrijk moment, maar je hebt aan de examinator laten zien dat jij je hierdoor niet hebt laten beïnvloeden.

Nu is de tijd aangebroken om helemaal zelfstandig de weg op te gaan. Je hebt je praktijkexamen afgelegd in Groningen, maar je woont in Utrecht. In het begin van de rijopleiding woonde nog in Eelde, maar uiteindelijk slaagde je voor je eindexamen en vertrok je naar Utrecht. Dan krijg je natuurlijk de vraag of het handig is om hier in Groningen te blijven lessen bij Rijschool Richting Rijbewijs. Uiteindelijk heb je er toch voor gekozen om te blijven rijden bij Rijschool Richting Rijbewijs. Aangezien we er niet moeilijk over doen om op de zaterdagen te rijden kon je fijn bij je eigen instructeur blijven lessen.

Dit heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat je bent geslaagd voor je praktijkexamen! Nu is het natuurlijk wel de bedoeling dat je regelmatig moet gaan autorijden om ervaring op te doen. Dat is wellicht een beetje lastig, maar probeer, zodra je thuis bent in Eelde, de auto te pakken en meteen kilometers te gaan maken.

Eva, ik wens je heel veel vrijheid en plezier van je rijbewijs en probeer ook een paar keer met de auto naar Utrecht te rijden.