Je rijbewijs halen om in een cabrio te rijden

rijschool-richting-rijbewijs-Daan

Als er een cabrio voor de deur staat dan heb je dé reden voor je rijbewijs halen. Want cabrio-rijders weten hoe lekker het is om met de wind in je haar van het autorijden te genieten. In een cabrio voelt het nooit als van A naar B rijden. Iedere rit voelt als een mini-vakantie. Voor Daan, leerling van rijschool Richting Rijbewijs in Groningen stonde de cabrio al klaar, alleen het rose papiertje nog niet om hem te mogen besturen. Bij Richting Rijbewijs in de dichte lesauto stappen met maar één doel: snel je rijbewijs halen!

Van harte Daan met het behalen van je rijbewijs. Heel veel plezier van je rijbewijs!

Wat zijn voor onze leerlingen de redenen om het rijbewijs te halen?

Het leek ons leuk om op een rijtje te zetten wat nou de redenen zijn die wij horen waarom mensen hun rijbewijs willen halen. Dus hier komt ie, de top 3 redenen voor je rijbewijs halen!

  1. Vrijheid en onafhankelijkheid; veel mensen halen hun rijbewijs nog voor hun 20ste. De reden is vrijheid en onafhankelijkheid. Zelf in de auto stappen en gaan waar en wanneer je wilt.
  2. Voor werk; in veel gevallen is het hebben van een rijbewijs handig voor je werk. Je moet naar klanten rijden die niet met het OV te bereiken zijn of een snelle boodschap halen. Vaak is je autorijbewijs halen een slimme keus.
  3. Vakantie; binnenkort op wintersport of autovakantie? Dan wil jij natuurlijk ook achter het stuur