Kosten rijbewijs

Onderstaand vind je de kosten voor het rijbewijs halen, de kosten rijbewijs zijn opgedeeld in 2 categorieën, losse lessen en lesonderdelen en pakketten. Alle rijlessen duren minimaal een volledig uur, dus 60 minuten en in overleg kun je rijlessen in plannen van 90 minuten of zelfs meer.

Rijles pakketten

Onze pakketprijzen zijn bijzonder voordelig en geven je een vaste prijs wanneer je de lessen in dit pakket kunt afronden.

Top talent
€1156
Hét pakket voor de snelle leerling
Gratis proeflesJA
Aantal rijlessen 20
Minimale tijd rijles in minuten 60
CBR rijexamen Inclusief
Snelle leerling
€1823
Snel je rijbewijs halen met ons meest gekozen pakket.
Gratis proeflesJA
Aantal rijlessen 30
Minimale tijd rijles in minuten 60
Tussentijdse toets Inclusief
CBR rijexamen Inclusief
Zeker
€2303
De zekerheid van je rijbewijs halen.
Gratis proeflesJA
Aantal rijlessen 40
Minimale tijd rijles in minuten 60
Inclusief tussentijdse toets JA
CBR rijexamen Inclusief

 

Losse rijlessen en lesonderdelen

In plaats van een pakket kun je kiezen voor het nemen van losse lessen, onderstaand vind je de tarieven voor losse lessen, lesonderdelen en lesmateriaal

Losse les € 51,00 60 min.
Opfriscursus € 60,00 90 min.
(Incl. boekje ‘Veilig op weg, vernieuwde regels’)

 

Praktijkexamen CBR  237,50
TTT (Tussentijdse Toets)
 190,50
Herexamen  204,50
Faalangstexamen  254,50
BNOR examen (nader onderzoek rijvaardigheid)  230,00
Auto theorieboek + 10 online 
oefenexamens*
  37.00
* Voor overige theoriepakketten zie de webshop

Neem gerust contact op voor een afspraak of meer informatie!

Rijbewijs kosten bij Richting Rijbewijs

Bij jouw autorijschool in Groningen krijg je naast de beste begeleiding op maat ook nog eens uitstekende prijzen voor jouw rijlessen. We snappen dat je niet onnodig veel wilt betalen aan het halen van jouw rijbewijs. Om die reden werken wij met drie verschillende pakketten. Welk pakket het beste is voor jou wordt bepaald na een proefles die iedereen gratis bij ons kan afnemen. Tijdens deze eerste gratis rijles kijken we naar jouw niveau en hoe snel je de basishandelingen oppakt.

Het meest afgenomen pakket is pakket 2. Hierin zitten 30 rijlessen van een uur, inclusief een tussentijdse toets en een praktijkexamen bij het CBR. Deze is bij ons te verkrijgen voor een superscherp tarief. Pik jij alles net zo snel op als onze Max en is autorijden voor jou appeltje eitje? Goede kans dat je jouw rijbewijs wel haalt met ons Top Talent pakket. Dit is een pakket van 20 lessen met de examens erbij voor een wel hele lage prijs. Vraag nu jouw gratis proefles aan en kom snel langs bij de leukste rijschool in de regio Groningen. Jouw kosten rijbewijs Groningen lopen nooit te hoog op bij ons.

Kosten rijbewijs Groningen: welk pakket past bij jou?

Je rijbewijs B, oftewel je auto rijbewijs, haal je bij Rijschool Richting op een leuke en eenvoudige manier. De rij instructeur heeft jarenlange ervaring met het proces naar een rijbewijs. Uiteraard kan ik ook inzage geven in de rijbewijs kosten voor jou.

Om voor jou de kosten zo laag mogelijk te houden hebben wij als rijschool drie pakketten samengesteld:

  • Top Talent: 20 lessen, mits ruim van tevoren aangegeven, ook in te plannen als snelcursus voor hele vlotte leerlingen.
  • Snelle leerling: 30 lessen, dit pakket is het meest gekozen en is dus voor de snelle tot gemiddelde leerling.
  • Zeker: 40 lessen: ben je nog een beetje onzeker en heb je nog iets meer zelfvertrouwen nodig?, Ga je ervoor dat je in één keer slaagt? Dan sluit dit pakket aan op jouw wensen.

Wil jij weten wat de kosten rijbewijs Groningen zijn voor jou persoonlijk? Plan dan de gratis proefles in. Naast dat jij gewoon een echte autorijles mag volgen kan de rijinstructeur je daarna vertellen hoeveel lessen je nodig hebt.

gratis-rijles

Gratis proefles

De kosten rijbewijs Groningen van je eerste proefles krijg je van ons cadeau. Iedereen die zijn rijbewijs wil halen mag een gratis proefles komen doen. Neem nu snel contact met ons op en boek een afspraak in.