Max is de volgende geslaagde leering van rijschool Richting Rijbewijs!

Max uit Peize heeft op 3 februari zijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Richting Rijbewijs.
Ondanks de zenuwen heb je het toch maar mooi voor elkaar gekregen. Eindelijk ben je dan van de rijlessen af. Niet dat het ongezellig van ofzo, maar het is toch wel fijn om dat rijbewijs in handen te hebben zodat je zelfstandig de weg op kunt zonder afhankelijk te zijn van anderen.
Op zich heb jij er geen problemen mee om je per fiets te verplaatsen, maar het is tijdens de wintermaanden ook wel heel erg prettig om je zelfstandig te verplaatsen met de auto. Uiteraard is het mogelijk om met de bus te reizen, maar dan ben je weer zo afhankelijk van de bustijden. Nu kun je gedeeltelijk zelf bepalen wanneer je vertrekt.
Gelukkig heb je eventueel de beschikking over de auto van je ouders zodat je lekker veel rijervaring kunt opdoen. Dit is heel belangrijk. Je hebt weliswaar je rijbewijs, maar je hebt natuurlijk nog niet heel veel rijervaring. Jij zeker niet want je hebt in een zeer korte tijd je rijbewijs gehaald. Ik heb zojuist gelezen dat het gemiddeld aantal rijlessen 45 lessen zijn. Daar ben jij ruim onder gebleven. Erg goed gedaan.

Beste Max, heel veel plezier van je rijbewijs!