Ontspannen rijden is dé manier om je rijbewijs te halen!

rijles-nelleke-ontspannen-rijexamenJe rijbewijs halen hoeft niet moeilijk te zijn, zolang je maar geen last hebt van de zenuwen. Als je zenuwachtig bent dan ga je minder goed rijden, je vergeet dingen sneller, rijdt minder voorzichtig en let minder goed op. Dit geldt als je je al je rijbewijs hebt en in de auto stapt, maar zeker ook als je je rijbewijs moet gaan halen. Het is ook niet niks, met een CBR instructeur in de auto rijexamen doen.

Gelukkig zijn er leerlingen die zich niet gek laten maken, de zenuwen de baas zijn en gewoon lekker gaan autorijden! Nelleke is zo’n leerling. Tijdens de lessen ontspannen en ook bij het rijexamen een ontspannen en relaxte houding. Een CBR examinator merkt dit en voelt aan dat je je zeker voelt, dat je de auto volledig onder controle hebt en je rijbewijs verdient!

Zo waren er aan het eind van je afrijden in Groningen, drie mensen die vol vertrouwen jouw met je rijbewijs op zak zien wegrijden; de examinator, de rijinstructeur en natuurlijk jijzelf!

Nelleke, je hebt je rijbewijs vandaag gehaald, van harte gefeliciteerd. Je hebt heel netjes en ontspannen gereden zoals het hoort. Richting Rijbewijs Groningen wenst je heel veel plezier met autorijden!