Op de valreep van het jaar 2016 is Andres geslaagd voor het B rijbewijs!!

Andres rijschool groningen richting rijbewijs

Het klinkt altijd een beetje vreemd wanneer ik zeg dat het lang heeft geduurd, maar in dit geval was er een goede reden voor. Je maakt namelijk schitterende videoclips voor artiesten en daarvoor moest je weleens richting Los Angeles of een tropisch oord ergens in de wereld waardoor de lessen weleens op een lager pitje kwamen te staan. Geheel begrijpelijk natuurlijk!

Nu wordt het natuurlijk lastig autorijden naar Los Angeles of een of ander schitterend tropisch oord, maar ik heb begrepen dat de films regelmatig ook in de omgeving worden gemaakt en daarom is het natuurlijk ideaal dat je je rijbewijs B hebt gehaald. Nu kunnen de spullen in de auto worden vervoerd en kun jezelf het voertuig besturen. Die auto kun je nu aanschaffen en hierdoor wordt het een heel stuk gemakkelijker om de locatie te bereiken en ben je niet meer afhankelijk van anderen. Lekker toch!

Wanneer je wel ergens op de wereld een clip op moet nemen en je hebt een auto nodig, kun je die vanaf nu hoogstwaarschijnlijk gewoon huren om de spullen en mensen in te vervoeren.

Andres, ik wenst je heel veel plezier met je rijbewijs B en ik hoop dat het je heel goed van pas komt. Ik ga er in ieder geval wel vanuit.