Op latere leeftijd je rijbewijs halen: Dennis deed het!

rijles-latere-leeftijd-dennis

Veel mensen halen hun rijbewijs op jonge leeftijd, maar ook op latere leeftijd je rijbewijs halen kan nog. Je hoort wel eens dat je als je jong bent veel makkelijker leert, maar voor je rijbewijs halen hangt het echt van de persoon af. Het feit dat je op latere leeftijd het verkeer goed kent, is juist een voordeel. Je hebt immers al heel wat uren op de fiets je stad of dorp verkend. En de woorden “op latere leeftijd rijbewijs halen” moet je ook niet te letterlijk nemen. Er wordt al over gesproken als je na je dertigste rijles neemt en dan ben je uiteraard nog steeds erg jong.

Rijles op latere leeftijd: Dennis

Als iemand heeft laten zien dat rijles op latere leeftijd geen probleem hoeft te zijn, dan is het Dennis. De uitspraak “Beter laat dan nooit” is hier helemaal van toepassing. Bovendien heb je na je rijexamen het gevoel dat je het rijbewijs echt verdiend hebt!

Bij Richting Rijbewijs wensen we Dennis heel veel plezier met zijn rijbewijs! Wil jij ook je rijbewijs halen? Neem dan gerust contact op of plan gewoon een gratis proefles. Je kunt tijdens deze gratis rijles uitproberen hoe het rijden je bevalt.