Praktijkexamen rijbewijs gehaald: Ivo

Op 28 november was het voor Ivo zover dat hij praktijkexamen mocht doen voor het rijbewijs-B.

Het werd nog even spannend Ivo, want tijdens je rijlessen ben je verhuisd vanuit Eelde naar Sneek in Friesland. Dat werd voor de resterende rijlessen best wel lastig om het allemaal in te plannen, maar gelukkig geef ik bij Rijschool Richting Rijbewijs ook les op zaterdag. Dat probleem was dus eenvoudig opgelost.

De laatste paar rijlessen heb je mij ervan weten te overtuigen dat je bij het praktijkexamen een grote kans zou maken om je rijbewijs te halen. Het ging uiteindelijk zo goed dat ik er in ieder geval wel vertrouwen in had dat je zou slagen voor je rijbewijs-B.

Toen brak de dag aan om je praktijkexamen voor rijbewijs-B te doen. Ik heb je in alle vroegte opgehaald van P+R Hoogkerk en samen zijn we toen richting het CBR gereden.

Ivo, ik wens je ongelooflijk veel plezier met je rijbewijs!