Richtlijnen voor de leerling omtrent Corona:

- Schud geen handen
- Spreek de regels vooraf af met de rijinstructeur
- Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°)
Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten
- Was voorafgaand aan de afspraak/het bezoek je handen met zeep, minimaal 20 seconden
Gebruik bij voorkeur papier handdoekjes voor het afdrogen van je handen
- Houd 1,5 meter afstand tot de volgende leerling bij het in- en uitstappen
- Handel zaken zoveel mogelijk digitaal of telefonisch af
- Vermijd het openbaar vervoer
- Het staat je vrij om zelf zorg te dragen voor een mondkapje en handschoenen

Rijschool Groningen

Rijschool Richting Rijbewijs is gevestigd in Eelde en we geven rijles in Groningen, een prachtige stad om rijles te hebben. Doordat Groningen rustige en drukke locaties heeft, kiest de rij instructeur routes uit die zijn aangepast op jou niveau op dat moment. Zo zal je, wanneer je bijvoorbeeld door de Ebbingestraat rijdt, een heel ander niveau hebben dan in een rustige woonwijk ergens buiten de stad. Groningen biedt alle verkeerssituaties die nodig zijn om met zekerheid je rijexamen aan te vragen. Bij rijschool Richting Rijbewijs in Groningen is alles gericht op snel je rijbewijs aanvragen.

Rijbewijs

Je rijbewijs halen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Bij rijschool Richting Rijbewijs in Groningen geloven we in een persoonlijke aanpak met rijlessen op maat. Je kunt direct beginnen met rijles nemen en na het doorlopen van de rijopleiding snel je rijbewijs aanvragen. De eerste les is altijd een gratis rijles (proefles), waarna je direct kunt starten met het halen van je rijbewijs Tijdens deze gratis rijles krijgt de rij instructeur een beeld van je niveau en kan hij je direct vertellen in hoeveel lessen je ongeveer je rijbewijs kan gaan halen. Weten waar je aan toe bent is wel zo makkelijk. Als autorijschool zijn wij gespecialiseerd in rijbewijs B, dit is het rijbewijs die je nodig hebt om in een auto te mogen rijden.

Voordelen Rijschool Richting Rijbewijs

De voordelen van rijschool Richting Rijbewijs in Groningen:
  • Altijd een gratis proefles, zo kunnen we kennis met elkaar maken, kan ik je niveau bepalen en ik kan bekijken hoe snel je de aanwijzingen oppakt
  • Effectieve rijles, leren wat je nodig hebt, niet zinloos rondjes rijden
  • Snel je rijbewijs halen, nooit teveel rijlessen
  • Persoonlijke aanpak, vaste rij instructeur die weet wat je leerproces is
  • Lage tarieven en vaste pakketten

Rijbewijs B

Zoals je eerder hebt kunnen lezen is rijschool Richting Rijbewijs gespecialiseerd in autorijlessen voor rijbewijs B. Rijbewijs B heb je nodig om in een auto tot 3500kg te rijden, hier vallen de meeste auto’s onder. Om Rijbewijs B aan te mogen vragen, dien je zowel geslaagd te zijn voor je theorie examen als voor je rijexamen (praktijkexamen). Ook dien je de zogenaamde “Eigen Verklaring” te hebben ingevuld. Hiermee bekijkt het CBR of je geschikt bent om een auto te besturen. Heb je beide gehaald en is je eigen verklaring goedgekeurd, dan mag je rijbewijs B aanvragen. Door onze lespakketten heb je altijd een goede prijs voor jouw rijbewijs B.

Rijles nemen vanaf 16.5 jaar Je mag beginnen met rijles nemen vanaf dat je 16.5 jaar bent. Op je 17e kun je je rijexamen halen. Daarna mag je al in de auto rijden onder begeleiding van een coach. Dit is de snelste weg naar je rijbewijs, want zodra je 18 bent kun je zonder begeleiding gaan rijden. Je hoeft dus niet langer te wachten om met je rijles van start te gaan, vraag direct je eerste gratis rijles aan!

Gratis rijles

Bij Rijschool richting rijbewijs is de eerste rijles, een gratis rijles! Meld je nu aan.
Aanmelden