Rij instructeur

rijschool richting rijbewijs groningen

Rijschool Richting Rijbewijs is groot geworden mede door onze persoonlijke werkwijze. Zo heb je altijd dezelfde rij instructeur die weet op welk niveau je bent en welke leerdoelen je in iedere les moet halen. Dit heeft als voordeel dat de rijlessen efficient ingericht kunnen worden en je daardoor nooit teveel lessen hebt. Onze rijschool heeft maar 2 doelstellingen, deze zijn helder en functioneel:
1. Je rijbewijs halen met zo min mogelijk lessen
2. Je opleiden tot een veilige en zelfstandige chauffeur

Deze twee doelstellingen kunnen wij altijd halen doordat je een vaste rijinstructeur hebt die veel ervaring heeft met rijles geven in de stad Groningen. Als rijschool in Groningen is het kennen van de route belangrijk om lessen samen te stellen waarin alle leerdoelen zitten. Door tijdens de gratis rijles, die wij als proefles aanbieden, je niveau te bepalen kunnen wij direct daarna een indicatie geven in hoeveel rijlessen de rij instructeur verwacht dat je klaar bent voor het rij examen. In het traject daarna ga je samen met jouw rij instructeur aan de leerdoelen werken om je rijexamen te halen.

Rijschool Groningen

Als rijschool Groningen geven wij les in de stad Groningen en alle dorpen daaromheen waaronder in Drenthe. Veelvoorkomende locaties waar wij rijles geven:

  • Groningen
  • Eelde
  • Haren
  • Peize
  • Roden
  • Tynaarlo

Kom je niet uit Groningen dan zal de rij instructeur de lessen aan het begin rond je woonplaats invullen om snel veel te leren. Daarna gaan de rijlessen in Groningen plaatsvinden, hier leer je snel goed autorijden en kom je de verschillende situaties die bij het verkeer horen, tegen. Je rij instructeur leert je alles wat nodig is om een goede, zelfstandige chauffeur te worden en snel je rijbewijs te kunnen aanvragen.