Rijbewijs B voor Carlien onder lichte druk.

carlien richting rijbewijs rijlessenJe hebt je rijbewijs B gehaald bij Rijschool Richting Rijbewijs!! Uitstekend gedaan en dat onder lichte druk. Eerste woonde je in Haren, lekker dicht bij school en toen werd er verhuisd naar ergens in een leuk dorpje waarvan ik de naam nooit kan onthouden.

Dit betekende wel dat je nu constant afhankelijk was van anderen om je naar school of naar iets anders te brengen. Vandaar dat er dus een klein beetje druk op stond.

Nu lekker niet meer, nu kun je zelf autorijden naar waar dan ook naartoe! Gelukkig heb jij de mogelijkheid om van een auto gebruik te maken zodat je met je net nieuw behaalde rijbewijs B lekker zelfstandig naar school kunt rijden.

Ik heb al vernomen dat je niet alleen naar school rijdt want ik ben je al een paar keer tegengekomen onderweg. Leuk om te zien dat Rijschool Richting Rijbewijs je heeft kunnen helpen om het rijbewijs B te halen. Het geeft mij als instructeur altijd veel voldoening om daar een belangrijke rol in te spelen samen met de leerling.

Je praktijkexamen ging naar eigen zeggen niet zoals bij de rijlessen, maar toch heb jij de examinator weten te overtuigen om je rijbewijs B mee naar huis te nemen. Hieruit blijkt maar weer dat je niet perfect hoeft te rijden, maar dat je laat zien een zelfstandige en veilige chauffeur te zijn en te blijven.

Carlien, heel veel plezier met je rijbewijs!

Groeten, Peter