Rijbewijs gehaald, Annelise

rijbewijs-gehaald-annelise

Annelise, jij bent 3 juli 2017 geslaagd voor je rijbewijs-B in minder dan de vooraf gekochte uren. Dat is echt een heel knappe prestatie. Jij hebt laten zien dat je bij Rijschool Richting Rijbewijs snel je rijbewijs-B halen kunt op een veilige en vlotte manier!

Nu is het nog even wachten totdat je het rijbewijs-B halen kunt bij de gemeente, maar dan is het eindelijk zover. Je mag zelfstandig de weg op!

Deze zomer lekker met de auto op vakantie en veel kilometers maken om de nodige ervaring op te bouwen. Dat gaat ongetwijfeld wel lukken met de plannen die jullie hebben voor deze zomer. Auto huren of lenen en dan richting diverse steden in Europa en richting mooie landschappen.

Zoals al eerder aangegeven heb jij je rijbewijs-B in een zeer korte periode gehaald bij Rijschool Richting Rijbewijs. Dat is een hele knappe prestatie want je hebt, gezien het landelijk gemiddeld aantal rijlessen, niet zo heel veel uren in de rijlesauto doorgebracht. En dat maakt het ook zo bijzonder knap dat je de examinator hebt weten te overtuigen van je rijeigenschappen.

Wij, ik en de examinator, zijn er van overtuigd dat jij in de toekomst heel veel veilige kilometers gaat maken en dat je dus veel plezier hebt van je rijbewijs-B.

Nogmaals, van harte gefeliciteerd.