Rijbewijs gehaald bij Rijschool Richting Rijbewijs

Rijschool Richting Rijbewijs in Groningen heeft weer een nieuwe leerling aan zijn rijbewijs mogen helpen. Dennis is op 6 oktober geslaagd voor het praktijk examen. Zijn theorie examen had hij vlak voor zijn rij examen gehaald. Nu is het nog even wachten tot de gemeente Groningen zijn rijbewijs klaar heeft liggen en dan mag hij ook de weg op.

Rijles in Groningen

Dennis had rijles in Groningen, ook hij vond het een leuke stad om te rijden. Eerder had hij in Leeuwarden rijles gehad maar na zijn verhuizing naar Groningen heeft hij hier de lessen bij onze rijschool verder opgepakt. Wij zijn blij dat we Dennis aan zijn rijbewijs hebben kunnen helpen en hem hebben opgeleid tot zelfstandige chauffeur.

Zeer snel je rijbewijs

Dennis bewijst dat je snel je rijbewijs kan halen. Hij had al eerder rijles gehad maar kon bij ons in 10 lessen het examen al aanvragen. Na bij zijn vorige rijschool gezakt te zijn, heeft hij bij ons in de eerste (her)examen zijn rijbewijs binnen gehaald. De reactie van Dennis op Rijschool Richting Rijbewijs:

Uitstekende instructeur die gebruik maakt van positieve feedback en herhaling. Ik reed altijd alleen (dus ik hoefde nooit iemand thuis te brengen) en dus had ik het hele uur de tijd om aan mijn rijvaardigheid te werken. Een prima verzorgde auto en een heel sociale en begripvolle instructeur. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden.

En daar zijn wij als rijschool natuurlijk bijzonder trots op!