Rijbewijs pakket: speciaal voor jou op maat

Kies voor een rijbewijs pakket van Richting Rijbewijs. Al vanaf 20 lessen en inclusief rijexamen! Als jij op zoek bent naar een autorijschool in Groningen en omstreken die jou begeleiding op maat biedt, ben je bij rijschool Richting Rijbewijs aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jij zo snel mogelijk dat roze pasje op zak hebt, tegen zo weinig mogelijk rijbewijs kosten. Door jarenlange ervaring weten onze instructeurs precies wat jij nodig hebt om in één keer te slagen. Op basis van jarenlange ervaring en honderden geslaagde leerlingen hebben we rijbewijs pakketten samengesteld waarvan we zeker weten dat jij er ook mee kunt slagen. Naast de standaard rijopleiding hebben de instructeurs aanvullende trainingen gevolgd om jou gelijk op je gemak te stellen. Wij weten als geen ander te werken met een persoonlijke aanpak en helpen jou vol zelfvertrouwen naar het rijbewijs toe.

We bieden je direct een gratis proefrijles aan waarin je vrijblijvend een rijles kunt volgen. Helemaal gratis en je zit nergens aan vast. Probeer het direct en meld je aan.

Rijbewijs kosten: voordelige tarieven

Rijbewijs kosten zijn niet goedkoop. Als je de rijlessen zelf bekostigt moet je zeer waarschijnlijk een tijdje sparen. Daarom wil je er zeker van zijn dat je snel slaagt. Daarom zit je goed bij rijschool Richting Rijbewijs. We hebben voor de verschillende type leerlingen drie rijles pakketten samengesteld:

  1. Top Talent: behaal in 20 lessen je rijbewijs. Dit pakket is voor de extreem snelle leerling en als spoedcursus rijbewijs ideaal.
  2. Snelle leerling: ons meest gekozen pakket bestaande uit 30 lessen. Indien jij dubbele lessen boekt van in totaal 120 minuten kun je al binnen een aantal maanden je rijbewijs B halen.
  3. Zeker: vind je het allemaal spannend en wil je ook wat zelfverzekerder worden achter het stuur? Kies dan voor pakket Zeker van 40 lessen.

Naast onze standaard pakketten bieden wij ook de mogelijkheid om losse lessen te boeken van 60 minuten. De meeste leerlingen kiezen een losse les als ze het maximum aantal binnen hun pakket hebben overschreden. Voor een of twee lessen is dit ideaal om bij te boeken. Zo lopen de rijbewijs kosten niet te hoog op voor jou.

Bekijk hier de rijbewijs kosten per pakket.

Rijbewijs pakket: opfriscursus

De opfriscursus is voor chauffeurs die al een rijbewijs hebben, maar een tijdje niet meer in een auto hebben gezeten. Je hebt nog wel de skills om een auto te besturen, maar je hebt weer wat meer zekerheid nodig in het verkeer. De opfriscursus rijbewijs bij rijschool Richting Rijbewijs in Groningen duurt maar liefst 90 minuten. Na een of meerdere lessen ben jij er klaar voor om weer in de auto te stappen.

Contact over kosten rijbewijs

Wil jij nog meer informatie over een rijbewijs pakket? Neem dan via de mail, telefoon of website contact op. Direct een gratis proefles inplannen? Meld je aan via het rijles aanvraag formulier of neem telefonisch contact op. Wij helpen je graag op weg.