Rijles Peize

Wil jij autorijlessen volgen bij een rijschool Peize? Bij richting rijbewijs bieden we rijles Peize aan, we halen je op uit Peize waarna je direct achter het stuur mag plaatsnemen om binnen de kortste keren jouw rijbewijs B te halen. Bij rijschool Richting Rijbewijs zijn wij voorstander van een persoonlijke aanpak. De ervaring leert dat je hiermee sneller jouw rijbewijs behaalt dan wanneer je een standaard lessenpakket voorgeschoteld krijgt. Ook weten wij door de jarenlange ervaring al binnen één les hoeveel lessen jij in jouw plan op maat nodig hebt. Naast het feit dat je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling is het voor Richting Rijbewijs ook belangrijk dat je plezier beleeft aan de weg naar je rijbewijs. Kijk rustig rond op onze website om erachter te komen waar jij behoefte aan hebt of plan direct een gratis rijles in. Deze eerste rijles is helemaal vrijblijvend en dient om:

  • Kennis te maken met je rijinstructeur
  • Voor jou om eens te kijken hoe autorijden jou bevalt
  • Voor de instructeur om je niveau te bepalen en je advies te geven hoeveel lessen je nodig hebt

Schroom ook niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Rijschool Peize: snel je rijbewijs halen

De eerste keer in een auto zitten is ontzettend leuk en spannend. Als jij 16.5 bent en je woont niet in de stad, dan wil je zo snel mogelijk aan rijles in Peize beginnen, zo kun je snel in de auto naar je vrienden en naar de stad gaan. Direct achter het stuur? Schrijf je dan in voor een gratis proefles bij Richting Rijbewijs. Tijdens deze proefles laat de rij-instructeur je gewend raken achter het stuur. Als de proefles is afgerond krijg je gelijk een advies over hoeveel lessen jij nodig hebt om je autorijbewijs te halen. Vervolgens kies je voor één van de voordelige les pakketten van Richting Rijbewijs. De instructeur geeft je een advies, maar uiteraard ben je tot niks verplicht.

Rijles Peize: pakket op maat

Je auto rijbewijs haal op een leuke en snelle manier bij Richting Rijbewijs, rijschool Peize. Door de jarenlange ervaring en aanvullende trainingen van de instructeurs is de weg naar jouw rijbewijs B niet langer dan nodig. Dat scheelt ook aanzienlijk in de kosten.

Om voor jou de kosten zo laag mogelijk te houden hebben wij als rijschool drie pakketten samengesteld:

  • Top Talent: 20 lessen, ook in te plannen als snelcursus. Geef dit wel tijdig van tevoren aan.
  • Snelle leerling: 30 lessen, dit pakket is het meest gekozen en is dus voor de snelle tot gemiddelde leerling.
  • Zeker: ben je nog een beetje onzeker en heb je nog iets meer zelfvertrouwen nodig?, Wil je er zeker van zijn dat je in ene keer slaagt? Dan is pakket ‘Zeker’ wat jij waarschijnlijk nodig hebt.

Als aanvulling biedt Richting Rijbewijs, rijschool Peize, ook theorie pakketten met oefenexamens. Ook zijn de pakketten in te plannen als spoedcursus. Boek zo snel mogelijk een proefles in om te weten wat jij nodig hebt om het rijbewijs B te behalen.