Rijschool

Rijschool Richting Rijbewijs heeft 2 doelstellingen, jou helpen zo snel mogelijk je rijbewijs te halen en je op te leiden tot een veilige, vlotte en zelfstandige chauffeur. Met je rijbewijs op zak kun je, wanneer je 18 bent, zelfstandig overal heen rijden. Een heerlijk gevoel van vrijheid. Met de auto op vakantie, je spullen inladen om te gaan verhuizen of de auto gebruiken voor je werk, de mogelijkheden zijn eindeloos. Deze redenen zijn voor onze rijschool de basis en uiten zich in de waarden waar wij voor staan:

  • Altijd een gratis proefles, zo kunnen we kennis met elkaar maken, kan ik je niveau bepalen en ik kan bekijken hoe snel je de aanwijzingen oppakt.
  • Effectieve rijles, leren wat je nodig hebt, niet zinloos rondjes rijden
  • Snel je rijbewijs halen, nooit teveel rijlessen
  • Persoonlijke aanpak, vaste rij instructeur die weet wat je leerproces is
  • Lage tarieven en vaste pakketten

Deze waarden zijn geen zinloze punten maar beloftes aan jou. De belofte dat je bij rijschool Richting Rijbewijs snel en goed je rijbewijs gaat halen. Gegarandeerd.

Rijbewijs halen bij rijschool Richting Rijbewijs in Groningen

Je wilt je rijbewijs gaan halen, rijschool Richting Rijbewijs in Groningen begeleidt je van de eerste gratis proefles, je auto theorie examen en je rijexamen tot aan het rijbewijs aanvragen. Het hele traject kun je rekenen op de ervaren en professionele hulp van je vaste rij instructeur. Start vandaag met het aanvragen van je eerste gratis rijles. Dit is een echte rijles waarbij de instructeur van rijschool Richting Rijbewijs gaat kijken wat je al beheerst en wat je niveau is. Tijdens de gratis proefles krijg je een indicatie van het aantal lessen dat je nodig hebt voordat we je rijexamen aanvragen. De gratis proefles verplicht je nergens toe en geeft je een helder beeld van wat er komt kijken bij het halen van je rijbewijs.
Nadat je begonnen bent met je rijlessen gaan we bij rijschool Richting Rijbewijs je ook ondersteunen bij je auto theorie examen. Zo kun je het auto theorie examen oefenen terwijl je de lesstof in de praktijk kunt toepassen, dit versnelt je leerproces in de auto en helpt bij de theorie oefenen. Na je theorie examen voltooien we de rijlessen en gaan we het rijexamen aanvragen.

Via onderstaande links vind je meer informatie over autorijden vanaf 17 jaar en Het Nieuwe Rijden.

website van 2toDrive
2todrive coaches aanmelden
Het Nieuwe Rijden (HNR)