Snel je rijbewijs halen!

immo rijbewijs b

Dat heeft Immo wel bewezen dat dit mogelijk is. In slechts 20 rijlessen is het je gelukt om je rijbewijs B in 1 keer te halen. Dat is een erg knappe prestatie aangezien er best wel wat van je gevraagd wordt bij het praktijkexamen. Ik kan me zelfs nog herinneren dat jij je eerste rijles had. Zo snel is het gegaan!

Jij bent een mooi voorbeeld dat beginnen met je rijlessen wanneer je 16.5 jaar bent een erg geslaagd project (2ToDrive) is. Inmiddels is het geen project meer, maar is het nu definitief dat mensen met 16.5 jaar kunnen gaan beginnen met hun rijlessen. Je bent begonnen vlak na je 17e verjaardag en binnen zeer afzienbare tijd heb jij je B rijbewijs al binnen!

Het is wel zo dat je binnenkort op vakantie gaat naar de sneeuw. Uiteraard mag je dan met je zelfgekozen coach achter het stuur plaatsnemen en richting buitenland rijden. Denk er wel om dat je niet met je begeleiderspas buiten Nederland mag rijden. Pas wanneer je 18 bent kan jij je coach laten uitstappen en mag je lekker zelfstandig de weg op. Ook in het buitenland!

Beste Immo, ik wens je heel veel rijplezier en rij voorzichtig!