Spoedcursus rijbewijs halen

Wil je met spoed je rijbewijs halen? Het kan zijn dat je ineens weet dat je binnenkort je rijbewijs nodig hebt, bijvoorbeeld voor een baan. Dan is een spoedcursus rijbewijs dé uitkomt. Voor het versneld halen van je rijbewijs B, zit je goed bij rijschool Richting Rijbewijs. Bij ons krijg je begeleiding op maat, zodat jij binnen een mum van tijd het rijbewijs op zak hebt. Ben je nog geen 18, maar er wel al zeker van dat je snel wil beginnen met autorijlessen? Als je 16,5 jaar bent kun je achter het stuur plaatsnemen. Dat kan het beste bij een van de beste rijscholen in Groningen e.o. Al honderden leerlingen zijn bij ons geslaagd. Om er zeker van te zijn dat wij ook jou naar het rijbewijs toe kunnen begeleiden, bieden wij je een gratis proefles aan. Deze kun je online inplannen. Tijdens deze proefles kunnen we inschatten hoeveel lessen je nodig hebt en kun jij uiteraard aangeven wanneer je je rijbewijs nodig hebt. Zo plannen we in korte tijd jouw rijlessen in zodat je snel je rijbewijs kunt halen.

Jouw rijopleiding op maat

Bij rijschool Richting Rijbewijs bieden we pakketten voor iedereen, voor zowel de snelle als de langzame leerlingen. Ons aanbod zetten we graag nog even voor je op een rijtje:

 • Top Talent: 20 lessen, ook in te plannen als spoedcursus voor snelle leerlingen.
 • Snelle leerling: 30 lessen, dit pakket wordt het meest gekozen en is dus voor de de meeste leerling geschikt.
 • Zeker: 40 lessen, ben je nog een beetje onzeker en speel je graag op safe, zodat je het rijbewijs in één keer behaalt? Dan sluit dit pakket aan op jouw wensen.

Wat het beste bij je past krijg je van de instructeur te horen na de eerste les. Wacht niet langer en boek jouw gratis proefles voor je spoedcursus rijbewijs zo snel mogelijk. Boek je ’s ochtends? Dan is er een kans dat je ’s middags al achter het stuur zit!

Snelcursus rijbewijs

Heb je snel een rijbewijs nodig voor de baan die je hebt of kun je gewoon niet wachten tot je mag rijden. Van al onze standaard rijles pakketten is het mogelijk een spoedcursus rijbewijs te maken.

Zo gaat het inplannen van de snelcursus rijbewijs in zijn werk:

 1. Je plant online de eerste gratis rijles in. Tijdens deze gratis en vrijblijvende proefles die rijschool Richting Rijbewijs je biedt, wordt gekeken of een snelcursus rijbewijs haalbaar is voor jou en hoeveel rijlessen jij eventueel nodig hebt.
 2. Vervolgens bespreken we samen met jou in welke periode jij praktijkexamen wil doen. Ons advies is om je ruim van te voren aan te melden bij het CBR want daar gaat soms wat tijd inzitten tot ze een examinator hebben.
 3. Vervolgens plannen we de beschikbare tijd van onze instructeurs vrij zodat je in korte tijd je rijles kunt volgen.
 4. Tijdens de rijlessen ga je bezig met de theorie, de rijinstructeur kan je hier advies bij geven, vraag ernaar tijdens de proefles.
 5. Zodra wij zicht erop hebben wanneer je jouw rijexamen kunt gaan halen dienen we de aanvraag voor het praktijkexamen ruim van tevoren in, zo hoef je niet onnodig te wachten.

Aanvraag gratis proefles

Ben je nieuwsgierig en wil je snel de weg op? Plan je gratis proefles in of neem nu contact op via mail, telefoon of het contactformulier met rijschool Richting Rijbewijs. Onze instructeurs helpen je graag verder op weg.

 • Bij voorkeur ben je al in het bezit van theoriecertificaat en ingevulde gezondheidsverklaring
 • Richting Rijbewijs gemachtigd wordt voor het aanvragen van het rijexamen
 • Overleg met ons zodra je van plan bent een spoedcursus rijbewijs te volgen, dan kunnen wij je helpen bij al het regelwerk