Theorie-examen kandidaten voelen zich bedonderd

Je hebt van die websites waar jij je theorie-examen kunt reserveren. Deze tussenpersonen zijn vaak vele malen duurder dan het reserveren van je theorie-examen via de website van het CBR.
Je kunt dus het beste je theorie-examen reserveren via het CBR. Via de websites van de tussenpersonen ben je gauw 2 tientjes duurder uit.

CBR ontvangt klachten hierover

Er stromen klachten binnen bij het CBR van mensen die zich bedonderd voelen. Op internet zijn websites te vinden waar je voor meer geld dan bij het CBR een examen kunt reserveren. De kosten voor her reserveren bij het CBR zijn 30 euro terwijl je via tussenpersonen al snel 50 euro kwijt bent.

Goede marketing

De websites worden online zeer goed onder de aandacht gebracht waardoor ze bovenaan de zoekresultaten staan. Daardoor denken veel mensen dat ze te maken hebben met een betrouwbare website en denken dat ze te maken hebben met de website van het CBR.

Niet veel aan te doen

Er is juridisch helaas niet veel aan te doen tegen website als mijntheorieaanvragen.nl en theoriebespreken.nl. Het CBR houdt de websites wel nauwlettend in de gaten en de consumenten worden gewaarschuwd via social media en de eigen website van het CBR.

Wel legaal

De websites zijn wel legaal omdat ze gewoon een dienst aanbieden. Ze houden er wel een ‘slimme werkwijze’ op na. Zo wordt pas achteraf, nadat de gegevens zijn ingevuld en de algemene voorwaarden zijn geaccepteerd, de prijs getoond.
Zodra het CBR vindt dat de sites te veel gaan lijken op de site van het CBR gaan ze juridische stappen ondernemen.

Informatie bij Rijschool Richting Rijbewijs

Wanneer je je theorie-examen wilt aanvragen ga dan naar de website van het CBR en via ‘mijn CBR’ kun je je theorie-examen aanvragen. Wanneer je er niet uitkomt kun je natuurlijk altijd contact opnemen met Rijschool Richting Rijbewijs.